Ministria e Punës ia lëshon objektin Zyrës së BE-së

16:47 | 23 Maj 2018

Ministria e Administratës Publike, në bashkëpunim me Zyrën e Bashkimit Evropian në Kosovë dhe Ministrinë e Punës dhe Mirëqenies Sociale, kanë nënshkruar sot një memorandum mirëkuptimi me anë së cilit ndërtesa e vjetër e MMPS-së i dorëzohet zyrës së BE-së në Prishtinë.

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale është vendosur në ndërtesën e ish-aneksit të EULEX-it, ndërsa Departamenti i Pensioneve në aneksin e ndërtesës së ish- Bankës së Lubjanës.

Lajmet më të lexuara