Google ADS

Ministri Krasniqi viziton familjet përfituese për ndërtimin e shtëpive

22:34 | 22 Qershor 2024
R J

Ministri i Administrimit të Pushtetit Lokal, Elbert Krasniqi, ka bërë të ditur se në Ditën Memoriale të Komunitetit Egjiptian ka vizituar disa nga familjet që janë përfituese nga programi për ndërtimin e shtëpive.

Krasniqi tha se disa nga familjet të cilat i ka ndihmuar MAPL-ja janë familja Bajramaj, Ganaj nga komuna e Istogut dhe familja Lani, Abazaj dhe Litaj nga Klina.

“Në mbrëmje,jemi takuar për të bashkëbiseduar me bashkëpuntor dhe aktivist nga Istogu dhe Klina. Jetesa e bazuar në mirëqenie dhe barazi është prioritet i IRDK-së, dhe si e tillë është tashmë është integruar në prioritetet qeveritare”, ka shkruar Krasniqi në Facebook.

Shpërndaje në rrjete sociale

Të ngjashme