Google ADS

Ministri Erion Veliaj: Të rinjtë, aksionarët më të mëdhenjë në këtë shoqëri

14:03 | 6 Mars 2015

 

Ministri i Mirëqenies Sociale dhe Rinisë të Republikës së Shqipërisë, Erion Veliaj ka vizituar sot Kosovën, meqë rast ka qëndruar në Universitetin AAB, ku ka ligjëruar para studentëve të këtij universiteti.

Veliaj, iu është drejtuar atyre, se çëshjta e punësimit është numër një dhe fokusi i ministrisë që ai drejton është rinia. Ai ka thënë se të  rinjtë janë aksionarët më të mëdhenjë në Kosovë, derisa është zotuar për bashkëpunime rinore mes Shqipërisë dhe Kosovës.

 

Shpërndaje në rrjete sociale