Google ADS

Miftaraj: 14 shkurti solli termet politik, është e vështirë t’i ndërrojmë bindjet politike pas çdo pushteti

15:39 | 21 Shkurt 2021
A Z

Ehat Miftaraj nga Instituti i Kosovës për Drejtësi thotë se pas zgjedhjeve do të duhej të ndryshonte edhe mendësia dhe qasja e profesionistëve apo eksperteve të fushave të caktuara.

Ai ka thënë se 14 shkurti ka sjell një termet politik në skenën politike në Kosovë.

Postimi i plotë i tij:

14 shkurt 2021 solli termet politik ne skenen politike ne Kosove. Mendesia e re, fitoi nga mendesia e vjeter!

14 shkurt 2021 do te duhej te ndryshonte edhe mendesine dhe qasjen e profesionisteve apo eksperteve te fushave te caktuara.

Opinionet dhe ekspertizat e tyre ti bazojne me fakte, ligj, procedure dhe praktika te mira, e jo me i knaq apetitet dhe deshirat e seciles parti qe vjen ne pushtet.

Per bese eshte jete e poshter dhe shume e veshtire me i ndrru bindjet politike dhe qendrimet juridike pas çdo pushteti.

Jam i sigurte se partia ne pushtet nuk iu sheh as me simpati e as te mençur, por vetem nga kendi i servilit.