Google ADS

Maxhuni dhe Veljoviq në Beograd bisedojnë për migrimin

18:49 | 10 Mars 2015

Në Beogdrad janë takur gjatë ditës së somte drejtori i Policisë së Kosovës, Shpend Maxhuni dhe ai i Serbisë Millorad Veloviq.

Gjatë takimit sipas  Ministrisë së Punëve të Brendshme të Serbisë, dy drejtorët kanë folur rreth migrantëve që javët që shkuan kanë kaluar nëpër Serbi në drejtim të vendeve evropiane.

Takimi është mbajtur në prani edhe të përfaqësuesit të EULEX-it, Alban Raga.

Në takim u diskutua edhe luftën e përbashkët kundër të gjitha formave të krimit të organizuar, si dhe në dukuritë e sigurisë të lidhura përgjatë kufirit me Kosovën.

Shpërndaje në rrjete sociale