Google ADS

Lajm i mirë, çmimi i naftës në tregun botëror ka filluar të ketë rënie

14:09 | 1 Dhjetor 2021

Fadil Berjani, nga Shoqata e Natarëve të Kosovës, tha se për momentin sipas tregut botëror nafta ka pësuar një rënie.

“Është lajm i mirë që në tregjet botërore ka filluar me rënë nafta. E unë nuk po pajtohemi që po thonë që ka hyp nafta, por muj me thanë që maketet janë abuzuesit më të medhaj të çmimeve dhe duhet të merren masa ndaj tyre. Askund në botë nuk paguhen provizione në shërbimet bankare e që nuk ndodh askund në botë. Unë kërkojë nga ju që ftoj që ta votoni ligjin për naftën që ka kaluar në Kuvend”, tha ai në tryezën e organizuar nga AAK për ngritjen e çmimeve, raporton arbresh.info

Shpërndaje në rrjete sociale