Lajçak: Përfunduan takimet, rezultatet të përziera

19:47 | 13 Maj 2022

I dërguari i posaçëm i Bashkimit Evropian për dialog, Mirosllav Lajçak ka njoftuar se sapo përfunduan takimet e sotme të kryenegociatorëve në Bruksel dhe rezultatet janë të përziera.

“Sapo përfunduan takimet e sotme të kryenegociatorëve në Bruksel. Rezultatet janë të përziera.

Fatkeqësisht, nuk u arrit asnjë marrëveshje për targat, por ne kemi bërë përparim në çështjet e tjera duke përfshirë energjinë.

Puna do të vazhdojë” – ka shkruar Miroslav Lajçak në Twitter.

Lajmet më të lexuara