Google ADS

Kuvendi miraton ratifikimin e dy marrëveshjeve ndërkombëtare

11:14 | 23 Maj 2024
K.B

Kuvendi i Kosovës ka miratuar ratifikimin e dy marrëveshjeve ndërkombëtare.

Të pranishëm në Kuvend aktualisht janë 95 deputetë.

Marrëveshjet e miratuara janë këto:

3. Shqyrtimi i Projektligjit nr.08/L-303 për ratifikimin e Amendamentit të Marrëveshjes për Themelimin e Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (“Marrëveshja”) – neni 1,

4. Shqyrtimi i Projektligjit nr.08/L-301 për ratifikimin e Marrëveshjes për njohjen e kualifikimeve profesionale për infermier, kirurg veterinar, farmacist dhe mami në kontekstin e Marrëveshjes së tregtisë të lirë të Evropës Qendrore./Arbresh.info/

 

Shpërndaje në rrjete sociale