Google ADS

Ku ngelen kriminelët gardian (video)

22:47 | 4 Mars 2015

Trembëdhjetë oficerë korrektues kane dalë në gjyq në lidhje me vdekjen e te burgosurit shqiptar Ilia Karelit ne gusht të kaluar pasi këshilli gjyqësor në Serres ne Greqi veriore, hodhi poshtë ankesën e tyre kundër aktakuzës.

Aktakuza është lëshuar tetorin e kaluar pas një hetimi gjyqësor qe gjeti se i burgosuri ishte torturuar.

Kareli u transferua në Nigrita marsin e kaluar pas vrasjes e një roje në burgun Malandrino në Greqinë qendrore.

Pamjet CCTV tregojnë atë duke u shoqëruar më pas nga rojet në dhomën e pritjes dhe pastaj,  gjysmë-zhveshur, në qelinë e tij, ku ai vdiq.

 

 

Shpërndaje në rrjete sociale