Google ADS

KQZ mban mbledhjen e radhës

08:22 | 6 Qershor 2024
K.B

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) mban mbledhjen e radhës.

Mbledhja nis nga ora 13:30, shkruan Arbresh.info

Rendi i ditës:
1. Hyrje: z.Kreshnik Radoniqi, Kryesues i mbledhjes së KQZ-së

2. Shqyrtimi dhe miratimi i procesverbalit Nr. 33/2024

3. Raport i Këshillave të KQZ

3.1.Këshilli për Operacione Zgjedhore

1. Shqyrtimi dhe miratimi i realizimit të planit të punës së KQZ 2024 për tre mujorin e parë (T1)

2. Shqyrtimi dhe miratimi i realizimit të planit të prokurimit 2024 për tre mujorin e parë (T1) “Aktivitetet Zgjedhore”
3. Shqyrtimi dhe miratimi i videospoteve për të rinj dhe ndërrimin e Qendrës së Votimit

3.2. Këshilli për Personel

1. Shqyrtimi dhe miratimi i planit të rekrutimit të personelit të përhershëm në
KQZ-së 2024

2. Shqyrtimi dhe miratimi i kërkesës së zëdhënësit të KQZ-së, lidhur me shtesën për punë pa orar të paracaktuar

3. Shqyrtimi dhe miratimi i Rregullores së Brendshme (KQZ) Nr.12/2024 për Përdorimin e Telefonisë Fikse dhe Mobile

4. Raport i komisionit të ristrukturimit në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve

5. Raport lidhur me rastet në procedure gjyqësore, ku KQZ është e paditur

4. Të ndryshme

Shpërndaje në rrjete sociale