Google ADS

KQZ-ja sot do të mbajë mbledhjen e radhës

10:00 | 12 Prill 2022
Fjolla Bajraktari

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve sot nga ora 12:30 do të mbajë mledhjen e radhës me rendin e ditës:

1. Hyrje: z. Kreshnik Radoniqi, Kryesues i mbledhjes së KQZ-së:

2. Shqyrtimi dhe miratimi i Procesverbalit Nr. 12/2022:

3. Aktivitetet e SKQZ:

4. Aktivitetet e ZRPPC:

5. Raport i Këshillave të KQZ-së:

• Këshilli për Çështje Ligjore:

Shqyrtimi dhe Miratimi i Kërkesave, për Zëvendësimin e Anëtarëve të Kuvendit Komunal, në Komunat : Rahovec, Gjilan, Hani i Elezit, Mitrovicë e Jugut, Obiliq

• Këshilli për Operacione Zgjedhore:

Shqyrtimi dhe Miratimi i Projektit dhe Agjendës për Punëtorinë Ndryshimi dhe Plotësimi i Rregullave Zgjedhore të KQZ-së,

Shqyrtimi dhe Miratimi i Raportit të Krahasimit nga Rinumërimet e Zgjedhjeve Lokale 2021
• Këshilli për Buxhet dhe Financa:

Shqyrtimi dhe Miratimi i Planifikimit të Buxhetit për Punëtorin për Ndryshim dhe Plotësimin e Rregullave Zgjedhore;

Shqyrtimi dhe Miratimi i Raportit të Komisionit për Vlerësimin e Pasurisë jo Financiare të KQZ-se;

7. Të ndryshme./arbresh.info/

Shpërndaje në rrjete sociale

Të ngjashme