Kjo është përbërja e Kryesisë së re e Lëvizjes Vetëvendosje

16:10 | 1 Mars 2015

Në mbledhjen e sotme, të XIX, të Këshillit të Përgjithshëm të Lëvizjes VETËVENDOSJE! u zgjodh edhe Kryesia e re.

Me propozim të Kryetarit, Visar Ymeri e me shumicë të votave nga Këshilli i Përgjithshëm u zgjodhën:

Nënkryetar i Parë – Driton Çaushi
Sekretar Organizativ – Dardan Molliqaj
Sekretar për Marrëdhënie me Jashtë – Boiken Abazi
Koordinatore e Komiteteve – Dejona Mihali.
Me propozim të Grupit Parlamentar dhe me shumicë të votave nga Këshilli i Përgjithshëm:
Kryetar i Grupit Parlamentar të Lëvizjes VETËVENDOSJE! u zgjodh Glauk Konjufca.
Ndërkaq, me propozim të Këshillit të Përgjithshëm dhe me shumicë të votave, anëtarë të tjerë të Kryesisë u zgjodhën:
Fatmire Mulhaxha Kollçaku – Nënkryetare e Dytë
Hydajet Hyseni – Kaloshi – Kryesues i Këshillit të Përgjithshëm
Artan Abrashi
Belgzim Kamberi
Elvis Hoxha
Marigonë Drevinja
Salih Zyba
Ylli Hoxha
Zgjim Hyseni.

Shpërndaje në rrjete sociale