Kërcenohet Rrona nga Fansja e kallashit (VIDEO)

16:46 | 3 Mars 2015

Rona Nishliu komenton: Duhet me u cu ne proteste per vulgaritetin dhe mungesen e cdo kriteri te asaj qe promovohet nga MEDIA ne CDO ORE, pa ASNJE KONTROLL!!!!
BURG PER PRINDERIT, kujdestari institucionale per femijen! TURP TURP TURP !!!

Jo çdo herë interneti është indikatorë i mirë në jetën e qytetarëve, e sidomos të fëmijëve. Moskujdesi i duhur i prindërve ndaj fëmijëve, e sidomos mosndalimi i qasjes në internet i fëmijëve në moshë të vogël, në të shumtën e rasteve ka rezultuar negativ sa i përket edukimit të tyre.
Sensacioni i quajtur “Kallashi” që ka pushtuar shumicën e mediave në vendin tonë të cilat nuk reshtin së shkruari për të, ka nisur të ketë efektin e saj, kuptohet për të keq, raporton Indeksonline.

Në një video e cila po qarkullon në rrjetet sociale, shihet një vajzë rreth 3 vjeçare teksa vallëzon me këngën “Origjinalja” ku pjesë e videkolipit të kësaj kënge ishte e ashtuquajtura Kallashi.

Mënyra e kërcimit të kësaj vajze është komplet e ngjashme me atë të Kallashit. Për më shumë shikojeni videon që s’do koment.

https://www.facebook.com/rona.seafreak/posts/928516967201153?pnref=story

https://www.youtube.com/watch?v=46SafYgEBGA

Shpërndaje në rrjete sociale