KEDS punon në rrjet, paralajmërohen shumë qytete e fshatra për ndërprerje të rrymës

18:14 | 26 Shkurt 2021

KEDS ka njoftuar se do të ketë punime për siguri të sistemit.

Gjithashtu ka bërë të ditur qytet ku do të ketë ndërprerje të rrymës, raporton arbresh.info

Ky është njoftimi i plotë nga KEDS:

27.02.2021

Ferizaj

1.

TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Banulla (Kodi: 41000012) nga ora 13:00 deri në ora 14:30

Vendet: Banullë, Gllogovc, Gomnasellë, Llugagji dhe Pojatë.

Arsyeja: Bartja e përçuesve nga shtylla e drunit në shtyllë betoni të tnsionit të mesëm në fsatin Gllogoc.

2.

TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Suhadoll (Kodi 41000020) nga ora 09:00 deri në ora 11:00

Vendet: Lagjja e Re, fshatrat: Suhadoll-Skullan, Leinë, Radevë, Skullan dhe Llugë.

Arsyeja: Zhvendja e një shtyllë të tensionit të mesëm nga shtylla e vjetër në shtyllën e re në Skullan.

Mitrovicë

1.

TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10KV Novolani (Kodi: 73000005) prej orës 11:00 deri në ora 13:00.

Vendet: Një pjesë e Bukoshit, Novolani, Kolla, Vërnica, Rezniku, Shallci, Druvari dhe Mihaliqi.

Arsyeja: Bartja e rrjetit 10kv dhe 0.4kv nga shtyllat e demtuara ne shtyllat e betonit.

Gjakovë

1

TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10KV Dragabili (Kodi: 82082006) prej orës 10:00 deri 10:30 dhe nga ora 16:30 deri 17:00

Vendet: Rr.605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), Rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), Rr.557 Bedri Berisha (1 konsumatorë), fshatrat: Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë, Shkozë.

TS.10/04KV Shkolla profesionale (Kodi: 82082006002) prej orës 10:00 deri në ora 17:00.

Arsyeja: Ndërrimi i panelit të tensionit të ulët sipas PEE.

Prizren

1.

TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10kV Studençani 2 (Kodi 32000024Valon Gashi ) nga ora 13:00 dhe prej orës 15:00

Vendet: Shtëpia e Shëndetit, Ministria e Shërbimeve Publike, Qendra, Bankosi dhe Kuvendi.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mamusha (Kodi: 32000006) prej orës 08:00 deri ne ora 10:00

Vendet: Leshan, Tërrnjë, Neprebishtë, Mamushë, Zojzë, Medvec, Sërbicë e Ulët, afariste: Mulliri Rizam, Mulliri I Ri, Mulliri Xhevdet Mazrreku.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

28.02.2021

Punime nga palët e treta

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Skivjani (Kodi: 80080009) prej orës 08:00 -08:30 dhe nga ora 16:30 – 17:00

Vendet: fshatrat: Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë(një pjesë), Osek Pashë, Plançor, Skivjan.

TS.10/04 kV Pompa Planqor (Kodi: 80080009003) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Pompa Planqor.

Arsyeja: Ndërrimi i panelit të tensionit të ulët sipas pëlqimit elektro-energjetik.

01.03.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjilan

1.

TS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J22 Urbane (Kodi: 63000022 )nga ora 11:00 – 11:10 dhe nga ora 14:20 – 14:30

Vendet: TSB-15,TSB-SH.L.P,TSB-27,TSB-48 (te gjitha këto trafostacione janë në Dardania I)

TS. 10/04 kV Gavrani 1 (Kodi: 63000022027)nga ora 11:00 deri në ora 14:30

Vendet: Gavrani 1- te Tregu.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

01.03.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

TS. 10/04 kV Llapushnik te Gashët (kodi: 16100005046) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Llapushnik të Gashët.

Arsyeja: Kyçje e konsumatorëve në rrjetin e ri.

2.

TS 35/10kV Fushë Kosova II do të ndërprehet:

Ts10/0.4 kV TS Xhamia Kulla (Kodi 15018018066) prej orës 09:30 deri në ora 16:00

Vendet: TS Xhamija Kulla.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

3.

Në TS 220/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Baice Çikatove (Kodi: 16100008) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Gllobari, Vërboci, Tërsteniku,Çikatovë, Gllanasellë dhe Dobrosheci.

Arsyeja: Energjizmi i linjës së re.

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

Dalja 10kV Denji (Kodi: 82081007) prej orës 09:00 deri në ora 11:00

Vendet: fshatrat: Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë, Ratkoc (një pjesë).

Arsyeja: Energjizimi i trafostacionit.

Ferizaj

1.

TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Degëzimi 10kV (Kodi 40000003201, 206, 247, 204, 205, 209, 208, 210, 257) prej ores 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Fakulteti i Shkencave Aplikative, Kisha Katolike 1-2-3, Skolla Hasan Prishtina, RE-ING, Inxhinjeringu, Ndërtesa, rr. Tirana dhe TS Shën Jeronimi.

Degëzimi 10kV (Kodi 40042001223, 002, 228, 230, 184) prej ores 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: TS Sejda, TS Tahir Hajriz Hajrizi, Bardhi dhe TS Rubin-Invest.

Arsyeja: Energjizimi e kabllove të reja.

01.03.2021

Punime nga palët e treta

Gjilan

1.

TS 35/10 kV Gjilani IV do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV TS Te Bislimi (Kodi 60063001033) nga ora 13:00 deri në 16:00

Vendet: rr. Idriz Seferi të tensionit të ulët sipas zgjidhjes teknike.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit të tensionit të ulët sipas zgjidhjes teknike.

2.

TS 35/10 kV Gjilani II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Morava e Binçës (Kodi: 60061013) nga ora 10:00 deri në ora 13:00.

Vendet: Fitorja Sh.P.K., Blloketarja, Bageri, Seperacioni, Gurhyesi Bejta komerc dhe Baza e Asfalltit.

Arsyeja: Kyçja e kthinës hyrje/dalje sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Prishtinë

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J34 Çagllavica 3 (Kodi 19000034) nga ora 10:00 deri në 13:00

Vendet: Çagllavica 2, Çagllavica 3, Çagllavica 4, Çagllavica,Banesat Marigona 2, Shtypshkronja Rezniqi, Merko komp Pezho (Arif Elshani), lagjja Panorama, Afër Panoramës, Furra Kobake ,Internation helth center (Spitali turk), NT Luli Marevci, Albert Rudari, Lagjja Rogreta Hamide Gashi, Naser Mustafa objekt banesor, Afrim Hoxha, betonjerka Renulual Betoni dhe Auto Sherreti.

TS 10/0.4kV Lagjja NICI- Veternik (Kodi 19000030068) nga ora 10:00 deri në 13:00

Vendet: Lagjja NICI- Veternik.

Arsyeja: Realizimi i sitemit hyrje/dalje.

2.

TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV Shefki Berisha (Kodi 12000002125 ) nga ora 10:30 deri në 14:00

Vendet: rr. Rexhep Mala.

Arsyeja: Ndërrimi i panelit të tensionit të ulët në TSB ekzistues sipas pëlqimit elektro-energjetik.

02.03.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Llapushnik te Gashët (kodi: 16100005046 ) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Llapushnik te Gashët.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

2.

TS 35/10kV Fushë- Kosova II do të ndërprehet:

Ts10/0.4 kV TS Xhamia Kulla (Kodi 15018018066) prej orës 09:30 deri në ora 16:00

Vendet: TS Xhamia Kulla.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

3.

TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10kV Orllati (Kodi: 16100005 ) nga ora 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Zabeli i Ulët, një pjesë e Llapushnikut, Poterki dhe Llukovci.

Arsyeja: Shtrirja e përçuesit të tensionit të mesëm .

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Degëzimi 10kV (kodi: 40041001001, 200, 003, 004, 005, 104, 201, 211) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Lagjja te Shkolla Ganimete Tërbeshi, TS Drebangu, TS HIB, TS, afër Spitalit ”Elita” (Jezerci Xhamprerës)

TS 10/04kV TS Ganimete Tërbeshi (kodi: 40041001058) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: rr. Driton Islami.

Arsyeja: Energjizimi e kabllove të reja.

/arbresh.info/

Lajmet më të lexuara