Google ADS

Në pallatin Presidencial po zhvillohet ceremonia e ndarjes së dekoratës “Nderi i Kombit” për ish-Presidentin Pacolli

12:07 | 27 Shkurt 2015
Arbresh Info

(ora 12:17) Në këto momente Ish-Presidenti Behgjet Pacolli, pritet në pallatin Presidencial nga Presidenti i Republikës së Shqipërisë Bujar Nishani me ç’rast ka filluar ceremonia e dhënies së dekoratës “Nderi i Kombit”.

pacolli 003

 Dekorata “Nderi i kombit”

Dekorata Nderi i Kombit 

U jepet personaliteteve shqiptare që, me veprat dhe emrin e tyre, nderojnë kombin shqiptar brenda dhe jashtë vendit

(ora 11:16) Kryetari i AKR-së dhe ish-presidenti i Kosovës, Behgjet Pacolli do të nderohet në Tiranë me dekoratën “Nderi i Kombit” nga presidenti Bujar Nishani.

Sot  në mesditë ish Presidenti i Republikës së Kosovës Behgjet Pacolli, do të dekorohet me dekoratën “Nderi i Kombit”  nga Presidenti i Republikës së Shqipërisë Bujar Nishani.

Ceremonia e dekorimit do të zhvillohet në Pallatin Presidencial të Republikës së Shqipërisë.

Portali arbresh.info do të ju informoj në mënyrë të vazhdueshme lidhur me ceremoninë që do të zhvillohet sot me rastin e pranimin të këtij çmimi nga ana e ish Presidentit Pacolli. /arbresh.info/

Shpërndaje në rrjete sociale