Inspektoratet shëndetësore të Kosovës e Shqipërisë këmbejnë përvojat dhe zhvillojnë inspektime të përbashkëta

15:24 | 28 Tetor 2021

Një delegacion i Inspektoratit Shëndetësor të Shqipërisë është duke qëndruar për një vizite punë në Kosovë, në kuadër të bashkëpunimit midis inspektorateve të dyja vendeve.

Në njoftimin e Ministrisë së Shëndetësisë delegacioni nga ISh i Shqipërisë ka zhvilluar një takim pune në Inspektoratin Shëndetësor të Kosovës ku janë trajtuar sfidat e dy inspektorateve dhe përvojat e inspektimeve dhe monitorimit gjatë COVID-19.

Pos kësaj ISH është takuar edhe me zëvendësministrin e Shëndetësisë, Arsim Berisha. /arbresh.info/

Lajmet më të lexuara