Hapet ekspozita “Zëra të Kosovës në Manchester”

07:26 | 12 Prill 2017

Sot hapet ekspozita “Zëra të Kosovës në Manchester”, që dokumenton përjetimet e komunitetit kosovar në rajon që nga 1999.

Me hapjen e saj, në Bibliotekën Kombëtare “Zëra të Kosovës në Manchester” (Voices of Kosovo in Manchester),  thekson rrëfime personale përmes tregimeve gojore dhe portretizimit.

Ekspozita mundëson dëgjimin e rrëfimeve të burrave, grave dhe fëmijëve që u detyruan të largoheshin si pasojë e spastrimit etnik.

Dëgjoni për arritjen e tyre në Mbretërinë e Bashkuar dhe ndikimin që ka pasur në popullatën e Manchesterit

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara