Gucati vjen në Kosovë për ta vizituar nënën e sëmurë

17:42 | 15 Mars 2023

Ish-kryetari i OVL-së së UÇK-së, Hysni Gucati, është duke qëndruar në Kosovë në një vizitë te familja e ngushtë.

Pamje gjatë kësaj vizite ka publikuar gazetari Venhar Isufi, ndërsa ka bërë të ditur se tanimë vizita ka përfunduar.

Arsyeja e kësaj vizite thuhet të jetë për shkak gjendjes shëndetëssore të nënës së tij.

Kujtojmë se në shkurt të këtij viti Gjykata e Apelit në Hagë ka vendosur që të ulë dënimin e ish luftërarëve të UÇK-së, Hysni Gucati dhe Nasim Haradinajt me 3 muaj.  Ata do të qëndrojnë në burg 4 vite dhe 3 muaj dhe jo 4 vite e 6 muaj siç ishin dënuar më parë.

Shpërndaje në rrjete sociale