Google ADS

Enver Hoxha po e poshtëron Kosovën

15:04 | 27 Shkurt 2015
Arbresh Info

BURRË I LIG Enver Hoxhaj: Edhe një poshtrim i Kosovës karshi Izraelit nga Ish-Ministri i punëve të Jashtme të Kosovës, shkruan në një postim në facebook, publicisti i njohur Salih Kabashi.

Duke ju referuar një komunikate të dërguar nga Ministria e Punëve të Jashtme e Kosovës mbi një vizitë qe Hoxhaj që është duke e bërë në Izrael, Kabashi e quan si poshtërim të Kosovës.

Ja postimi i tij i plotë në facebook:

BURRË I LIG Enver Hoxhaj: Edhe një poshtërim i Kosovës karshi Izraelit

I pritur nga niveli më i ultë i mundshëm diplomatik, pothuajse i injoruar fare, ish-ministri i jashtëm në kabinetin qeveritar të Hashim Thaçit, paska lutur Izraelin jo për njohje e ndihmë për njohje, por për ngritje të një grupi miqësie!

Nënshtrim e vetëposhtërim i paparë.

Nuk e ditka ky se shoqata miqësie midis popullit “jahudi” dhe të shqiptarëve ka sa të duash. Edhe për një grup të tillë miqësie paska nevojë Kosova? Kjo i mjaftuaka Kosovës në raportet e saj me Izraelin?

https://www.facebook.com/salih.kabashi/posts/10153154685696514

Shpërndaje në rrjete sociale