Google ADS

Edhe dy të vrarët u varrosen në Prizren

16:36 | 10 Mars 2015
Arbresh.info

Janë varrosur edhe dy të vrarët e tjerë të vrasjes së para dy ditëve në Prizren.

Viktimat Ferdi Shishko dhe Bilgin Ersoy, janë varrosur në orën 15:00 në “Varrezat e Myslimanëve”, në Prizren.

Ndërsa njëri nga dorasit është dorëzuar në polici dhe e ka pranuar fajësinë.

Shpërndaje në rrjete sociale