Ditët e Tokës në Kosovë

11:33 | 19 Prill 2021

Programi i Kombeve të Bashkuara për Vendbanime Njerëzore (UN-Habitat) në bashkëpunim me UNDP dhe UNKT lansojnë kampanjë vetëdijësuese nga 19 deri me 23 Prill për të rritur ndërgjegjësimin e publikut të gjerë për rëndësinë e promovimit të ekonomisë së gjelbër, zhvillimit të qëndrueshëm urban dhe qëndrueshmërisë mjedisore.

Detajet të mëtutjeshme rreth Ditëve të Tokës në Kosovë mund t’i gjeni në këtë fotografi:

 

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara