Google ADS

Dhuna ndaj grave në Mal të Zi

11:21 | 9 Mars 2015

Në Komunën e Ulqinit në Mal të Zi, një shoqatë njofton se dhuna ndaj grave është problematike. Shoqata “SOS Telefoni për gra dhe fëmijë viktima të dhunës”, thotë se incidente të tilla kanë shënuar rritje.

Shpërndaje në rrjete sociale