Çitaku: Kosova organizoi zgjedhjet më të mira në Ballkanin Perëndimor

22:06 | 14 Shkurt 2021

Ambasadorja e Kosovës në SHBA, Vlora Çitaku u shpreh se zgjedhjet e sotme ishin mjaft të suksesshme.

Ajo tha se Kosova ka bërë një rrugë të gjatë në një kohë të shkurtër dhe mësoi të organizojë zgjedhjet më të mira në Ballkanin Perëndimor.

Po ashtu, Çitaku tha se jemi demokracia më e përparuar në rajon.

Another successful election day ✅

Kosovo has come a long way in a short time & learned to organize the best elections…

Posted by Vlora Citaku on Sunday, February 14, 2021

 

Lajmet më të lexuara