Burdushi dënohet me një vit burgim

15:40 | 8 Nëntor 2019

Mjeku popullor Hysri Peçani, ‘Burdushi’ është dënuar me 1 vit burgim.

Ai, është gjetur fajtor për mashtrim. Burdushi akuzohej për kryerjen e katër veprave penale.

I njohur si mjek popullor, Burdushi edhe në të kaluarën ka patur probleme me ligjin dhe akuzohej për disa vepra.

Shpërndaje në rrjete sociale