Google ADS

Bahtiri për sulmin në veri: S’duhet lejuar që grupet kriminale të fuqizohen si vite më parë

18:08 | 9 Maj 2021
M. A.

Kryetari i Mitrovicës, Agim Bahtiri, ka reaguar pas sulmit që ka ndodhur sot në pjesën veriore të vendit, përkatësisht në Zubin Potok ndaj grupit të aplinistëve “Kosova Mountain Club”.

Bahtiri iu ka bërë thirrje organeve të sigurisë dhe drejtësisë që t’i ndërmarrin të gjitha veprimet e nevojshme që të zbardhet ky rast dhe kryerësit të dalin para drejtësisë.

Kreu i Mitrovicës ka thënë se nuk duhet lejuar në asnjë mënyrë që grupet kriminale në asnjë vend e veçanërisht në pjesën veriore të Kosovës të fuqizohen sipas tij sikurse vite më parë.

“Të gjithë së bashku dhe secili veç e veç, duhet të kontribuojmë çdo ditë që gjithë qytetarët e Kosovës pa dallime etnike apo fetare, të jetojnë të qetë në shtetin e tyre”, ka shkruar Bahtiri në Facebook

Shpërndaje në rrjete sociale