Google ADS

Amerikë: Xhemile Krivca gruaja e vitit!

09:43 | 8 Mars 2015

Xhemile Krivca një grua shqipëtare nga Maqedonia, është shpërblyer me mirënjohjen “Gruaja e Vitit ” nga “Organizata e Gruas Shqiptare-Amerikane – Zëri Ynë,” në SHBA për përkushtimin e saj dhe humanizmin e pakufishëm.
Gratë shqipëtare kudo në botë njihen për humanizmin e tyre dhe mençurinë, andaj Znj. Xhemile Krivca është njëra nga shembujt e grave të arta shqipëtare.

mirnjohje

Shpërndaje në rrjete sociale