Qeveria ndan 1 milion euro për bursat e studentëve, dhe 1 milion të tjera për aftësimin e të rinjve në IT

12:21 | 22 Shtator 2021

Në mbledhejn e rradhës Qeveria e Kosovës miratoi propozimin e Ministrisë së Financave, Punës dhe Transfereve që të ndahen 1 milion euro për subvencionimin e bursave për studentë dhe 1 milion euro për aftësimin e të rinjve në fushën e IT-së.

Kryeministri Albin Kurti tha se përmes Pakos së Ringjalljes Ekonomike, do të ndihmohen studentët dhe talentet e reja në fushën e TI-së, me ofrimin e mundësisë për përfundimin e kurseve dhe trajnimeve në këtë sektor./arbresh.info/

 

Lajmet më të lexuara