Google ADS

Qeni që ndihmon të zotin në lëvizje (VIDEO)

10:56 | 11 Mars 2015

Qeni e kemi thënë shpesh se është një kafshë besnike dhe për më tepër mund të themi se ai është miku më i mirë për njeriun që na vjen në ndihmë në raste të veçanta.

Fu është një burrë 86-vjeçar me aftësi të kufizuara pa këmbë Zhejiang Province, i cili për 6 vjet ka qenë lypës në Wenzhou.

Duket se ai ka qenë i ndjekur nga vështirësi të njëpasnjëshme por miqësia që ka krijuar ka bërë të mundur që ai të ndjehet mirë dhe të lëvizë lirshëm me karrocën me rrota me ndihmën e qenit të tij. /albeu

Shpërndaje në rrjete sociale