Google ADS

Ja çfarë ndodh nëse jemi përdorues të duhanit (+18VIDEO)

11:58 | 11 Mars 2015

Duhani është elementi që shkakton probleme të shumta për organizmin tonë. Ai është shkaktari kryesor i shumë problemeve fizike, duke bërë që të kemi dhe luhatje në gjendjen tonë shpirtërore.
Në video shfaqen imazhet e broblemeve që shkaktohen nga përdorimi i duhanit.

Një duhanpirës, mesatarisht konsumon rreth 20 cigare në ditë që i bie rreth shtatë pako në javë.

Dëmi ju do të shihni më poshtë, është i barabartë me atë të që një duhanxhiu mesatar “i shkakton” trupit të tij, vetëm një javë e pirjes së duhanit. /albeu.

Shpërndaje në rrjete sociale