E tmerrshme!! Shikoni se si stërviten këto ushtarë korean!!! (VIDEO)

11:13 | 11 Mars 2015

Ushtarët koreanë-veriorë kanë një stil të çuditshëm stërvitje kur para tyre është lideri. Veprime dhe ushtrime nga më të ndryshmet janë ato që bëjnë këto ushtarë duke u përpjekur që të bëjnë përshtypjen e duhur tek lideri i tyre.

Nga imazhet shikojmë se ato bëjnë veprime që gjatë një stërvitje normale nuk mund të bëhen, duket se vëmendja që duan ti tërheqin liderit i kalon caqet e dhimbjes që ato mund të ndiejnë. /albeu

Shpërndaje në rrjete sociale