Google ADS

“Kultura pejane ndër vite” nis sot në Pejë dhe zgjatë deri më 15 mars

09:50 | 6 Mars 2015

Aktiviteti tashmë tradicional në qytetin e Pejës “Kultura pejane ndër vite” fillon sot në qytetin e Pejës,ky aktivitet ka për qëllim riprodhimin e kulturës pejane nga gjeneratat e reja dhe zgjatë deri më 15 mars,ku për tërë këto ditë qytetarët e Pejës do të kenë mundësi të shohin ekspozita të ndryshme,koncerte klasike,muzikë popullore,mbrëmje poetike etj.

Shpërndaje në rrjete sociale