Kopshtet “Powerscourt” në Irlandë (FOTO)

11:45 | 10 Mars 2015

Kopshtet në vilën e madhe me stil Paladian në Powescourt në lindje të Dublinit janë objekt pelegrinazhi për vizitorë nga e gjithë bota.

Kopshtet në vilën e madhe me stil Paladian në Powescourt në lindje të Dublinit, u projektuan në shekullin e 18 dhe kanë pothuajse 19 hektarë mure të veshur me barishte dhe pellgje me ujë.
Terreni, ujëvarat, parqet, dhe kopshte me pemë të rreshtuara anash ishin të sugjeruara nga Rilindja Italiane dhe nga parqet në Gjermani e Francë.
Tarracat ujëvarore janë ndërtuar në mënyrë që të përshtaten me bukurinë e maleve Wicklow. Këto kopshte janë objekt pelegrinazhi për vizitorë nga e gjithë bota.

Shpërndaje në rrjete sociale

Të ngjashme