Google ADS

Bukuria mahnitëse femërore nëpër botë (FOTO)

18:48 | 5 Mars 2015

Fotografja Mihaela Noroc në një udhëtim që ndërmori për fotografimin e femrave nëpër botë arriti në përfundim se bukuria e femrave është individuale dhe varet nga syri.

Ajo udhëtoi në 37 shtete të ndryshme, ku takoi femra të cilat i takonte rastësisht në rrugë dhe ka realizuar foto në disa vende, me kultura të ndryshme.

Në fotot e saj ajo ka publikuar femra të ndryshme nëpër botë, në mënyrë shumë spontane dhe natyrale. Projekti i saj quhet “Atlasi i Bukurisë”.

Qëllimi i fotografes ka qenë të fotografoi femra në mënyrë natyrale, pa make – up, në mënyrë që të fokusohet tek bukuria natyrale.

 

Shpërndaje në rrjete sociale