Google ADS

5 Marsi shënon ditën botërore të librit

10:05 | 5 Mars 2015
Arbresh.info

Dita botërore e librit festohet në më shumë se 100 vende të botës,dhe ka për qëllim të inkurajojë të rinjët për të lexuar.Kjo ditë poashtu përkujton ngjarjen e Holokaustit dhe shpërndahen libra të ndryshme të cilët përmbajnë  një gamë të gjerë të romaneve dhe kujtimet nga Holokaustin, gjenocidin dhe një varg çështjesh të rëndësishme bashkëkohore.

 

Shpërndaje në rrjete sociale