Google ADS

Vemja në hamburger (video)

10:48 | 5 Mars 2015

28-vjeçari nga Afrika ishte duke shijuar një vakt në Qendrën Metro por ai morri më shumë se që kishte paguar. Njeriu, i cili deshti të mbetet anonim, u ul për hamburger me djathë dhe patate të skuqura por mbeti pa ngrënë kur një vemje dilte jashtë nga hamburgeri i tijë.

Shpërndaje në rrjete sociale