Google ADS

Shikoni çfarë gjen kur hap dhuratën (FOTO)

10:20 | 11 Mars 2015

Kjo është një ndër dhuratat më të çudishme që mund ti bëhet dikujt. E njëjta gjë ka ndodhur me këtë të ri Jarred Smith, 22-vjeçarin australian gjatë përgatitjes së mëngjesit.

Në një kuti kornflakes-it ( ushqim me bazë drithrash) ai gjen një piton rreth 2 metra të gjatë. Menjëherë pasi hapi pakon ai alarmohet dhe njofton ekspertët për ta larguar nga shtëpia.

176782

Njëri prej ekspertëve tha se gjarpri ishte mbledhur aq shumë se i duhej që të shqyente kutinë për ta nxjerrë prej andej. “ Ka mundësi që ai të jetë fshehur atje për tu ndjerë i sigurt. Specia e gjetur në shtëpinë e 22-vjeçarit është shumë i përhapur në Australi dhe fatmirësisht nuk është agresiv. /albeu

Shpërndaje në rrjete sociale