Google ADS

Një portret që Bill dhe Hillary Clinton e “urrejnë”

18:01 | 4 Mars 2015

Një artist i cili pikturoi një portret të Bill Clinton ka zbuluar se portreti mban një sekret, referuar aferës që ish-Presidenti i SHBA’ve kishte me Monica Leëinsky.

Nelson Shanks tha se hija në anën e majtë të portretit ishte një manekin në fustan blu.

Ky ishte një aluzion për lidhjen e Clinton me 22 vjeçaren në Shtëpinë e Bardhë.

Ai tha se Hillary dhe Bill Clinton e ‘urrejnë’ portretin.portreti3

Shpërndaje në rrjete sociale