Kjo është Prishtina e vitit 1979 (Video)

19:21 | 6 Mars 2015

Kryeqyteti i Kosovës Prishtina duket se ka pasur edhe ditë të mira.
Sheshet e saja kanë qenë të gjelbëruara dhe pastërita ka zënë vend në të gjithë vendin.

Por Prishtina e sotme ka ndryshuar. Sheshet e bukura janë të pakta dhe ato që kanë mbetur i ka mbuluar papastërtia.
Ne foto shihet Prishtina ne vitin 1979. Duket se ka ndryshuar shume nga ajo kohe.

Shpërndaje në rrjete sociale

Të ngjashme