Imagjinatë përmes fotove (FOTO)

16:06 | 5 Mars 2015

Fotografia është imazhi i cili gdhendet në histori, është ajo që vlen më shumë se një mijë fjalë.

Një imazh është i thjeshtë, është aty para teje, krejtësisht i pafiltruar, ndërsa fjalët mund të humbasin në përkthim ose të nxirren nga konteksti, të kuptohen gabim ose të keqinterpretohen, imazhet nuk janë thjesht një përzierje ngjyrash e fiksuar në letër.

Fotot janë ato të cilat mund të përziejnë dhe të evokojnë emocione të pastra brenda nesh. /albeu

Shpërndaje në rrjete sociale

Të ngjashme