Dy binjaket nga Anglia që nuk i beson njeri se janë motra

01:56 | 7 Mars 2015

Lindur në 1997 me babain anglez dhe nënën gjysëm-xhamajkane, dy motrat binjake kanë dalë njëra e bardhë dhe tjetra zezake.
Vetëm kur tregojnë dokumentet zyrtare i besojnë se janë vërtet motra. Zakonisht të tjerët kujtojnë se janë shoqe apo se njëra është motër adoptuar.
Ka raste të rralla që fëmijët e një familje dalin me raca të ndryshme. Është shumë më e rrallë që kjo të ndodhe më dy binjakë.
“Askush nuk na beson që jemi binjake se unë jamë e bardhë dhe Maria është e zezë”, thotë Lucy për një gazetë britanike. “Edhe kur vishemi njësoj nuk na besojnë që jemi motra, le pastaj binjake”.
Edhe nëna e tyre është shtangur kur i ka parë pas lindjes.
“Nuk është diçka që dalohet në skaner”, thotë Lucy. “Mbeti edhe ajo pa fjalë kur na pa”.
Edhe personalitetet e tyre ndryshojnë shumë. Lucy stidjon art dhe dizajn, ndërsa Maria drejtësi dhe psikologji. Tre fëmijët e tjerë janë janë mulatë. (r.a. Illyria)

Shpërndaje në rrjete sociale