Google ADS

Binjaket më të vjetra në botë (FOTO)

17:43 | 5 Mars 2015

Binjakët janë më të prirur të jenë më të lidhur dhe të përkushtuar ndaj njëri tjetrit, e njëjta gjë ka nodh dhe me dy binjaket Florence Davies dhe Glenys Thomas, u janë përkushtuar njëra-tjetrës.

Ato tashmë kanë plot 103 vjet që kanë jetuar sëbashku, dke qenë dhe binjaket më të vjetra në botë.

Këto dy motra kanë jetuar në të dy luftërat botërore dhe po konsiderohen si binjaket më të vjetra për momentin në botë. Florence dhe Glenys jetojnë një jetë shumë të qetë në Caerphilly, në jug të Wellsit.

Ato që nga dita kur kanë lindur kujdesen për njëra tjetrën, blejnë rroba të njëjta dhe jetojnë se bashku të lumtura. /albeu

Shpërndaje në rrjete sociale