A qeshin kafshët? Kjo është e vërteta! (VIDEO)

22:50 | 18 Mars 2017

A keni tentuar ndonjëherë t’i thuani shaka një kafshe?

Ka shumë forma të të qeshurit në përgjithësi.

Kafshët janë në gjendje që t’u përgjigjen situatave të ndryshme me zë i cili është i afërt me të qeshurën, transmeton lajmi.net

Dhe ju mund të numëroni storie të shumta si për shembull gorilla Koko e cila bën shaka dhe qesh.

E qeshura sipas raportit të hulumtuesve, qëndron para ekzistimit të njeriut, që do të thotë se kur mendojmë për të, ne jemi të fundit që e kuptojmë shakanë.

E qeshura është shpërfaqje e lumturisë tek të gjitha krijesat e gjalla.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara