Google ADS

6 vite pa ngrënë dhe plotësisht i shëndetshëm

10:28 | 5 Mars 2015

Edhe pse nuk han asnjë lloj ushqimi prej 6 vjetësh, ai është në formë të shkëlqyer. Michael Werner, 58-vjeç pi vetëm kafe, lëngje frutash dhe ujë, që prej moshës 52 vjeçare por ai gëzon shëndet të plotë. Kimist i diplomuar që bën një jetë shumë normale thot: “E bëj për dashurinë që kam për organizmin tim”.

Shpërndaje në rrjete sociale