Policia vazhdon kontrollet me dron, i ftojnë qytetarët të dërgojnë informata për kundërvajtësit

12:36 | 14 Qershor 2021

Drejtoria Rajonale e Policisë në Ferizaj, ka vazhduar aktivitetet e saja në parandalim të aksidenteve në komunikacion .

Sot, në rajonin e Ferizajt, ndryshe nga herat tjera, Njësia Rajonale e Komunikacionit rrugor, ka nisur kontrollimin e komunikacionit edhe përmes dronit të policisë.

Drejtoria Rajonale e Policisë në Ferizaj, do të vazhdojë me aktivitete të tilla, me masa të shtuara në parandalim të aksidenteve në komunikacionin rrugor dhe fton qytetarët që të bashkëpunojnë me policinë.

Për të gjitha kundërvajtjet që mund të shkaktohen në komunikacion, qytetarët mund të dërgojnë informata (foto dhe sekuenca), në adresat tona elektronike të policisë. (të dhënat e tyre do të ruhen me konfidencialitet të plotë).

Përmbledhja e rasteve të aksidenteve të komunikacionit dhe gjobat e shqiptuara, për një javë, të krahasuara.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara