ShSKUK: Katër spitale të përgjithshme nuk kanë pacientë të shtrirë me COVID19

09:16 | 29 Dhjetor 2021

Në katër spitale të përgjithshme nuk ka pacientë të shtrirë me Covid-19. Spitali i Gjakovës, Mitrovicës, Gjilanit dhe Vushtrrisë nuk kanë pacientë të spitalizuar me Covid-19.

Bazuar në raportin e datës 29 dhjetor 2021, në tërë ShSKUK-në, të shtrirë janë 8 raste të konfirmuara me Covid-19 pozitivë dhe 33 raste të tjera post-Covid-19.

Me oksigjeno-terapi janë 8 pacientë, kurse në Mjekimin Intensiv të Klinikës Infektive janë duke u trajtuar 2 pacientë.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 4 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 27 pacientë post-COVID

Mjekimi Intensiv i Klinikës Infektive, 2 pacientë

Spitali i Prizrenit, 4 pacientë

Spitali i Ferizajt, 1 pacient

Spitali i Pejës, 2 pacientë./arbresh.info/

Shpërndaje në rrjete sociale