Gashi: 350 punëtorë shëndetësorë të Prishtinës janë vaksinuar kundër COVID-19

00:41 | 2 Prill 2021

Drejtori i Shëndetësisë në Prishtinë, Bujar Gashi, ka dhënë detaje rreth asaj se si është duke shkuar procesi i vaksinimit kundër COVID-19.

“Deri tani në kujdesin parësor të tonë janë vaksinuar 350 punonjës shëndetësor të Komunës së Prishtinës. Kompetencat rreth organizmit këtij procesi i takojnë Institutit Kombëtar të Shëndetit Publik të Kosovës dhe Ministrisë së Shëndetësisë. Ne si Komunë kemi ofruar bashkëpunim të njëjtë si me ministrin e tanishëm të Shëndetësisë, ashtu edhe me ministrin e kaluar të Ish-Qeverisë Hoti”.

Gashi në Edicionin Special sa i përket premtimit të dhënë nga kjo Komunë për ndarjen e 50 eurove për secilin person që e ka kaluar COVID-19, ai ka thënë se deri tani janë paratë janë ndarë gati ndaj 10 mijë qytetarëve të Kosovës.

Të ngjashme