Google ADS

ZHVILLIMET, STRATEGJITË DHE MUNDËSITË NË SEKTORIN E NAFTËS DHE GAZIT NË KAZAKISTAN

19:40 | 6 Mars 2015
Arbresh.info

SAMITI I NAFTËS DHE GAZIT 2015

Samiti i Naftës dhe Gazit 2015në Kazakistan  është një shans unik për të parë zhvillimet emocionuese dhe mundësitë që dalin në të gjitha aspektet e sektorit të naftës dhe gazit të Kazakistanit.

Kjo konferencë dhe ekspozitë përfshin prezantime të nivelit të lartë dhe seminare mbi projektet aktuale dhe të ardhshme të naftës dhe gazit në të gjithë Kazakistanin. Delegatët do të kenë qasje në industrinë e naftës dhe gazit të Kazakistanit dhe do të dëgjojmë nga vendimmarrësit kyç ngjarje nga industria e naftës dhe gazit të Kazakistanit.

KZOGS 2015 përfshin …

Një Veprimtari dy-ditore duke përfshirë një konferencë dhe punëtori që mbulojnë të gjitha aspektet e sektorit të naftës dhe gazit të Kazakistanit.

Një Ekspozitë ku ju do të takoheni me sipërmarrësit kryesorë të naftës dhe gazit të Kazakistanit. E keni mundësinë të promovoni biznesin tuaj dhe përmes ndihmës nga stafi jonë te organizoni takime.

KZOGS 2015 International Networking Party, vendi ku delegatët do të takohen, të relaksohen dhe të bashkëpunojnë me sipermarrësit kryesorë të naftës dhe gazit të Kazakistanit  dhe profesionistëve të tjerë të biznesit të nivelit të lartë në këtë ngjarje./arbresh.info/

Shpërndaje në rrjete sociale