Google ADS

Shëndrrojnë shtëpinë në kafaz (FOTO)

21:18 | 4 Mars 2015

Janë rreth 200 mijë njerëz që jetojnë në Hong Kong, në ato që qeveria i quan “banime të papërshtatshme”, në apartamente me vetëm një dhomë fjetjeje të vogël dhe shtëpitë-kafaz të vendosura njëra mbi tjetrën.

Kreu i Hong Kongut, Leung Chun-ying i cili fitoi në vitin 2012 doli me premtimin se do të krijojë kushte më të përballueshme për vendbanime, por që nga ajo kohë çmimi për banesa është trefishuar, duke bërë që banorët të kërkojnë dorëheqjen e tij.

Shpërndaje në rrjete sociale