Nigeri: Islamistët Boko Haram vranë 68 njerëz

21:57 | 5 Mars 2015

Në masakrën në verilindje të Nigerisë, Islamistët nga lëvizja Boko Haram vranë 68 njerëz, ndër ta gjendeshin edhe shumë fëmijë, treguan sot dëshmitarë okularë.

Siç raportoi AFP, masakra ndodhi në fshatin Ndžaba, në verilindje të vendit.

Një nga banorët vendas të cilët arritën të shpëtojnë, tha se në këtë rajon të largët të Nigerisë uvranë 68 njerëz.

Pjesa më e madhe e fshatit eshte djegur, dhe fëmijët u gjetën të jenë qëllimisht të vendosur ne vendin islamik Boko Haram, është konfirmuar nga disa dëshmitarëve të tjerë, njoftoi AFP.

Shpërndaje në rrjete sociale