Mësueset drogojnë nxënësit për t'i dhunuar seksualisht ata!

20:44 | 4 Mars 2015

Melody Lippert 38 dhe Michelle Ghirelli 30, të dyja mësuese në një shkollë të mesme ne periferi te Los Angeles, u arrestuan një muaj më parë, sepse kanë kryer marrëdhënie seksuale me 5 nxënës meshkuj minorenë.

Të dyja mësueset po përballen me akuza të rënda, sepse i kanë dehur dhe droguar 5 minorenët dhe më pas kanë kryer marrëdhënie seksuale me ta. Të tilla situata nuk janë të huaja për Lippert dhe Ghirelli. Hetuesit thonë se mësueset kanë patur edhe eksperienca të tjera të ngjashme në të kaluarën.

Shkolla e mesme “South Hills”, nuk e ka nisur mbarë 2015. Një javë përpara arrestimit të dy mësueseve, trajneri i sportit u arrestua, pasi pati kontakte të papërshtatshme me një nxënëse 17-vjecare.

Shpërndaje në rrjete sociale